Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020

Προπαγανδιστές συνειδήσεων

Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες παραπλανητικούς-προπαγανδιστικούς τίτλους άρθρων από παράταξη η οποία πασχίζει με νύχια κ με δόντια να παραμείνει στο θώκο της εξουσίας της Ομοσπονδίας.

άρθρο του Νίκου Κορομηλά
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

Παραδείγματα όπως: «Σύσσωμη η Στερεά Ελλάδα στηρίζει…» ή «Κεντρική & Δυτική Μακεδονία συστρατεύονται με…» ή «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο άρμα…». Οι φωτογραφίες των παραπάνω άρθρων λειψές. Κάποιοι εκλεγμένοι συνάδελφοι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. απουσιάζουν (δεν γίνεται να στηρίζουν όλοι βρε αδερφέ πως να το κάνουμε).

Με ποιο δικαίωμα γενικεύετε και λέτε ότι η Θεσσαλία σας στηρίζει όταν πολλοί εκλεγμένοι Θεσσαλοί συνάδελφοι βγαίνουν Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. για να αλλάξει επιτέλους αυτό το σκηνικό παρακμής στο συνδικαλιστικό κίνημα; Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα για εσάς είναι μόνο όσοι αντιπρόσωποι σας στηρίζουν;

Οι υπόλοιποι εκλεγμένοι δηλαδή είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού; Τους εξαφανίζουμε; Αυτοί δεν εκλέχτηκαν από τους συναδέλφους μας που υπηρετούν εκεί για να τους εκπροσωπήσουν; Δείχνετε πριν ακόμα καλά – καλά μπούμε στη βδομάδα των εκλογών τις προθέσεις σας και τις τακτικές που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Σταματήστε να παίζετε με την ανοχή των συναδέλφων. Αρκετά με αυτό το αναχρονιστικό και παρωχημένο «παιδιά και αποπαίδια» που έχετε ως Ευαγγέλιο. Εκτός κι αν έτσι μεταφράζεται το: «η ισχύς εν τη ενώσει» για σας…

Έχουν γνώση όμως οι συνάδελφοι γι’ αυτό και θα επιλέξουν Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α
Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α., για το καλό όλων μας.