Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Ξεχασμένοι οι αστυνομικοί στη Μόρια φωνάζουν για αυτά που δικαιούνται

Οι αστυνομικοί στην Μόρια αισθάνονται παραμελημένοι και φωνάζουν για αυτά που δικαιούνται. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το police-voice.com οι αστυνομικοί στην Μόρια φωνάζουν καθώς όπως λένε «Ήρθαμε με τη θέληση μας απόσπαση στη Μυτιλήνη. Ήρθαμε και έχουμε βάλει πλάτη γιατί έχουμε φιλότιμο (…) Δεν ήρθαμε για κανέναν που με το έτσι θέλω αλλάζει τις υπηρεσίες για να δουλεύουμε εκτός ΚΥΤ κάνοντας υπηρεσίες που ανήκουν στο τμήμα και στη τροχαία».

Όπως αναφέρουν «Έφυγαν 25 άτομα και από αντικατάσταση 0 και οι υπηρεσίες αυξάνονται ! Εργαζόμενοι είμαστε δεν είμαστε ούτε εθελοντές , ούτε υπηρέτες, ούτε εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, ούτε δουλεύουμε στο χωράφι του οποιοδήποτε διευθυντή και αστυνόμου για να μας υποχρεώνει να δουλεύουμε χωρίς ρεπό».

Την ίδια στιγμή τονίζουν ότι  «Δείξτε επιτέλους ότι υπάρχουμε ως εργαζόμενοι και εμείς που δουλεύουμε στο ΚΥΤ της ΜΟΡΙΑΣ, δεν θέλουμε φιλανθρωπίες , δεν θέλουμε χάρες ( από κανένα στο νησί)» και καταλήγουν λέγοντας πως «Θέλουμε αυτά που δικαιούμαστε . Θέλουμε τη στήριξη σας . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10