Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Στο πλευρό του Βασίλη Ντούμα η Ένωση Ν/Α Αττικής

Ανακοίνωση συμπαράστασης για την πειθαρχική δίωξη του προέδρου των Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο πρόεδρος, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο γενικός γραμματέας, Μαρίνος Κακκαβάς, και τα υπόλοιπα μέλη εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, «στο συνάδελφο και πρόεδρο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., Βασίλη ΝΤΟΥΜΑ, με αφορμή την πρωτοφανή πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του. Η δίωξη απέναντι σε κάθε συνδικαλιστή που ενεργεί με σκοπό να προστατέψει τα δικαιώματα των συναδέλφων, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Είναι σίγουρο ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν έχει κανένα προηγούμενο με την φυσική ή πολιτική ηγεσία και οι ενέργειες ή οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνει, γίνονται με μοναδικό σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων αλλά και του υπέρτατου αγαθού της ζωής και της ασφάλειας των αστυνομικών. Πόσο μάλιστα, όταν πρόκειται για το φλέγον ζήτημα των Εξαρχείων, που είναι λογικό να δημιουργεί, ειδικά σε εμάς τους εκπροσώπους των Αστυνομικών, συναισθηματικές φορτίσεις και αγανάκτηση, εξαιτίας των καθημερινών τραυματισμών των Συναδέλφων.

Η φωνή των εκλεγμένων εκπροσώπων αποτελεί φωνή των Συναδέλφων».

tipobet bets10