Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

H Ένωση Αξιωματικών Αττικής για την τελετή αποφοίτησης των νέων Υπαστυνόμων Β’

‘Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή υπηρεσιακή διαδρομή με πολλές επιτυχίες και επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών τους» σημειώνει στην ανακοίνωση της η ΕΝΑΞΙΑ.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020  έγινε η αποφοίτηση των 149 νέων Υπαστυνόμων Β ´ από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Σε μία λαμπρή τελετή,  η   ΑΕ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου  τους απένειμε τα ξίφη.

 

Λίγο πριν, με  βροντερή φωνή, με πολλά όνειρα και σχέδια και  συναισθανόμενοι   τις πολλές δυσκολίες που θα συναντήσουν στον  υπηρεσιακό τους βίο,     έδωσαν τον όρκο του Έλληνα Αξιωματικού .

 

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής τους ευχόμαστε να έχουν μία καλή υπηρεσιακή διαδρομή με πολλές επιτυχίες και επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών τους. Θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στο δύσκολο έργο τους και στην επίπονη προσπάθεια τους για την παροχή του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας των πολιτών.

 

Επίσης  αναγνωρίζουμε,  επικροτούμε και συγχαίρουμε   για τις ενέργειες που κατέβαλαν   για την υποδειγματική περαίωση  της  δύσκολης  εκπαιδευτικής χρονιάς   λόγω της πανδημίας με  τον Covid-19  και χωρίς καμία επιπλοκή σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες,     τον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, της Σχολής Αξιωματικών , της Εθνικής Ασφάλειας, της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης   και της Σχολής Αστυφυλάκων.

 

Για την Ένωση μας η συνεχής, σωστή και σύγχρονη εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού έχει μεγάλη σημασία και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

 

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

Ο Γ.Γραμματέας

 

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10