Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020

«Όλοι οι αστυνομικοί να ανατρέψουμε τα ταπεινωτικά σχέδια της κυβέρνησης»

«Τώρα είναι ώρα για μάχη. Τώρα είναι ώρα για αγώνα», είναι το μήνυμα που στέλνει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Νίκος Κορομηλάς ενόψει του συλλαλητηρίου των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται εδώ και δυο μέρες σχετικά με το αντισυνταγματικό – εξοντωτικό Σχέδιο Νόμου για τα ειδικά μισθολόγια που εισάγει η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΑΝ.ΕΛ. προς ψήφιση στη Βουλή και επειδή βρισκόμαστε ήδη στο σημείο «0», δεν είναι ώρα για να καταλογίσουμε ευθύνες δεξιά κι αριστερά», τονίζει ο μαχητικός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Σίγουρα, πρωταρχική ευθύνη έχει η Κυβέρνηση διότι αυτή νομοθετεί, ίσως να αναλογούν ευθύνες και σε άλλους, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι ώρα για πραγματική αντίδραση. Τώρα είναι ώρα για μάχη. Τώρα είναι ώρα για αγώνα».

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο αντιπρόσωπος της Ένωσης στην ΠΟΑΣΥ, επισημαίνει: «Είναι η ώρα που όλοι οι αστυνομικοί ενωμένοι ανατρέπουμε τα εξαθλιωτικά – ταπεινωτικά σχέδια της κυβέρνησης και δίνουμε ελπίδα στις ζωές μας, στις οικογένειες μας, στον υπόλοιπο εργατικό κόσμο. Αποτελεί μονόδρομο πλέον ο αγώνας μέχρις εσχάτων, για ένα καλύτερο αύριο όλων μας».