Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Χρ. Γιαλαμάς: Η αγάπη μας, η φιλοπατρία μας, ο επαγγελματισμός ξεχειλίζουν

Του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Έβρου

Μια μεγάλη επιτυχία από τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου της πρώτης γραμμής Φύλαξης των συνόρων της χώρας μας. Εκεί που δίνουμε μάχη, με αντίξοες συνθήκες με όσα μέσα διαθέτουμε υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Η αγάπη μας, η φιλοπατρία μας, ο επαγγελματισμός ξεχειλίζουν.

 

Συγχαίρω όλους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Αυτό είναι πράγματι χτύπημα στα κυκλώματα των διακινητών. Συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη χθες (2-2-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή της Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, (Γραφείο Διαχείρισης Μετανάστευσης) 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

 Με τη σύλληψη του δράστη απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 50 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους. Κατασχέθηκε η παραπάνω βάρκα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10