Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Χειροπέδες σε χειρούργο του ΚΑΤ που ζήτησε… φακελάκι 1.000 ευρώ

Στα… παλαιότερα των υποδημάτων του είχε γράψει ένας γνωστός ορθοπεδικός – χειρούργος του ΚΑΤ τον όρκο του Ιπποκράτη. Ο γνωστός γιατρός συνελήφθη με το… φακελάκι στο χέρι, μετά από καταγγελία συγγενών ασθενούς ότι τους ζήτησε 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον άνθρωπο τους.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Ο εκβιασμός του ορθοπεδικού, ότι εάν δεν πάρει τα χρήματα δεν θα έβαζε στο χειρουργείο τον ασθενή, δεν πέρασε. Έγινε καταγγελία από τους συγγενείς του νοσηλευόμενου στο ΚΑΤ στην Αστυνομία και έτσι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ανέλαβαν δράση. Την Τετάρτη, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία, με τον γιατρό να οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι ο γιατρός υπηρετεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ:
«Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 20/09/2017, συνελήφθη ιατρός Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε αυτόφωρη διαδικασία για παθητική δωροδοκία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10