Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Τσούκαλης, Πανούσης και Χαρδαβέλας βραβεύτηκαν από τους Lions

Το κορυφαίο ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, τον πρώην αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τον δημοσιογράφο, Κώστα Χαρδαβέλα, τίμησαν με εκδήλωση τους οι Lions.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, η Επιτροπή Παιδείας, Πολιτισμού και Επετείων των Lions του Θέματος 117Α και τα Μέλη της, πραγματοποίησαν εκδήλωση αφιερωμένη στον ενδοσχολικό εκφοβισμό με θέμα:

«Ενδοσχολική Βία: Μύθος ή Πραγματικότητα;»
Ομιλητές : Γιάννης Πανούσης / Καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών,
Γιώργος Τσούκαλης / Ερευνητής, Συγγραφέας,
Φωτεινή Βρύνα / Med Ανθρωπιστικών Επιστημών
Κείμενα διάβασε ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας.
Ευχαριστούμε τον ηθοποιό Μάνο Ιωνά για την παραχώρηση του Θεάτρου Αλκμήνη.
Τέλος παρουσιάστηκε η ταινία «ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ». Είναι η δεύτερη ταινία μικρού μήκους της Ντόρας Καζαντζίδη με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Ναταλία Δήμου και Ευθύµη Λιάτο. Στο ρόλο του μικρού Χριστόφορου ο Παύλος Ηλιάδης.
Έτος παραγωγής: 2016 Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ντόρα Καζαντζίδη
Παραγωγός: L. Μαρία Μαρούδα, µέλος της λέσχης Lions Ροιάς

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί πως οι φεστιβαλικές συμμετοχές της ταινίας, ήταν με τη στήριξη των Lions, του Θέματος 117Α και του LionsQuest! Η ταινία πήρε τιμητική διάκριση από το διεθνές φεστιβάλ του Καναδά 2017 και έγινε Πρεσβευτής του Προγράμματος LionsQuest το 2017, ως η μοναδική ελληνική ταινία μικρού μήκους διεθνώς, με θέμα το bulling.

Με πλακέτα τίμησε ο Κυβερνήτης Lions Χριστοδουλίδης τον ενδυματολόγο και πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γιάννη Πανούση. Ο εκλεγμένος Κυβερνήτης Lions 2018-2019 Κωνσταντίνος Λυμπέρης τίμησε τον κ Γιώργο Τσούκαλη, ενώ τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα τίμησαν ο εκλεγμένος Πρόεδρος Πολλαπλού Θέματος Ελλάδας – Κύπρου LionΑλικανιώτης και η Πρόεδρος της Επιτροπής κα. Φωτεινή Βρύνα.

Κεντρικό συμπέρασμα της εκδήλωσης ήταν ότι το φαινόμενο του εκφοβισμού, πρέπει να αντιμετωπιστεί εκ της γέννησής του. Το σχολείο είναι ένας από τους χώρους που παρατηρείται έντονα το στοιχείο του εκφοβισμού. Είναι ο κατεξοχήν χώρος που πρέπει να υπάρξουν προγράμματα πρόληψης και κοινωνικής συναισθηματικής εκπαίδευσης, με στόχο μεταξύ άλλων, τη βελτίωση των σχέσεων των παιδιών μεταξύ τους αλλά και με τους δασκάλους και τους γονείς.

Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος Lionsκαι φίλοι των Lions.

tipobet bets10