Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2020

Τρομοκρατικό χτύπημα με βόμβα στο Εφετείο Αθηνών τα ξημερώματα

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών, με έκρηξη ισχυρότατου εκρηκτικού μηχανισμού.

 

Το χρονικό του χτυπηματος

 

Ήταν περί τις 02:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στα γραφεία της Εφημερίδας των Συντακτών και στο zougla.gr λέγοντας ότι σε 40 λεπτά θα εκραγεί βόμβα στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως.

 

Λίγο νωρίτερα ο αστυνομικός φύλακας του κτιρίου είχε ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι μηχανή με δύο άγνωστους άνδρες προσέγγισε το σημείο και άφησε έναν σάκο στα σκαλιά. Η γύρω περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις και στις 03:25 τα ξημερώματα η βόμβα εξερράγη προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και αναστάτωνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ιδιαίτερα ισχυρός και ο ήχος της έκρηξης ακούστηκε σχεδόν σε όλη την Αθήνα.

 

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να συλλέξουν υπολείμματα του μηχανισμού, ενώ ερευνάται και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταγραφεί η πορεία των δραστων.

Κώστας Παπαδόπουλος

tipobet bets10