Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2020

Τούρκοι πέρασαν με τζετ σκι σε ελληνικό νησί για να ληστέψουν τράπεζες

Απίστευτο και όμως αληθινό… Δύο αδέρφια από την Τουρκία πέρασαν από την γείτονα χώρα με τζετ σκι σε ελληνικό νησί με σκοπό να ληστέψουν τράπεζες. Οι δύο ληστές πιάστηκαν στην φάκα, μόλις πάτησαν το πόδι τους τα πάτρια εδάφη μας.

Αντιμέτωποι με σπείρα ληστών που είχε στόχο ελληνικές τράπεζες, βρέθηκαν την προηγούμενη Τρίτη, οι άνδρες του Λιμενικού στη Χίο. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από την σύλληψη των δύο Τούρκων, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην χώρα μας με τζετ σκι. Πρόκειται για δύο αδέλφια με καταγωγή από την Τουρκία, τα οποία αρχικά συνελήφθησαν με την κατηγορία για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε πως είχαν οργανώσει ληστείες σε τράπεζες του νησιού της Χίου.

Οι συλληφθέντες είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους, και είχαν παρατήσει το τζετ σκι σε διπλανή παραλία για να ισχυριστούν ότι υπέστη βλάβη. Τα σχέδιά τους όμως ανατράπηκαν καθώς άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τον τζετ σκι και διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κανονικά.

Οι δύο Τούρκοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στην αρμόδια υπηρεσία. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

tipobet bets10