Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Τα ΜΑΤ «πουλάνε» ακόμη και στην πανδημία!

Μετά από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για επιβεβαίωμενο κρούσμα σε άνδρα των ματ το policepress  θέλοντας να ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια τους αναγνώστες του επικοινωνησε με στελέχη των ματ και συνδικαλιστές που υπηρετουν εκεί. Με όσους επικοινωνήσαμε μας επιβεβαιώσαν ότι συνάδελφος τους νοσεί από τον κορονοιο covid 19 πράγμα που έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι.

Ο εν λόγω αστυνομικός είχε εργαστεί πριν από λίγες ημέρες στην έδρα της υπηρεσίας ως στέλεχος της φρουράς εκεί(και οχι σε διμοιρία) . Απο τις επόμενες ημέρες που άρχισε να έχει περίεργα σύμπτωμα και επικοινώνησε με τους άνωτερους οι οποίοι τον δήλωσαν στην κατάσταση της υπηρεσίας ως συπτωματικο και ως εκ τούτου τέθηκε σε κατ οίκον περιορισμό,χθες το μεσημέρι εισήχθη στο νοσοκομείο σωτηρία όπου και επιβεβαιωθηκε ότι νοσεί. Άμεσα κινητοποιηθηκε η διοίκηση των ματ και έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του την ημέρα που εργάστηκε όπως ανέφερει και η οδηγία του εοδυ.

 

Αυτό που μας ανέφεραν τα στελέχη των ματ με μια δόση χιούμορ ήταν ότι «ακόμα και στην αρρώστια πουλάμε» και «ήταν δεδομένο ότι θα μας χτυπήσει την πόρτα, σε εμάς και την υπόλοιπη αστυνομία, τι νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι;»

Από την πλευρά μας εμείς αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι και οι αστυνομικοί κινδυνεύουν άμεσα κυρίως αφού έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και δεν μπορούν να» μείνουν σπίτι » και ότι ευχόμαστε να μην χρειαστεί να δούμε αν υπάρχει σχέδιο απο την ηγεσία της κατεχακη για την περίπτωση που τα κρούσματα θα αυξηθούν οπότε μοιραία θα μπει αρκετός κόσμος σε κατοικον περιορισμό, αν αυτό συμβει υπάρχει πρόβλεψη πως θα αντικατασταθουν αυτοί οι αστυνομικοί αφού η αστυνομία θα συνεχίσει να δουλεύει και να είναι στην πρώτη γραμμή;;

tipobet bets10