Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Σχόλια φωτιά για το δικάβαλο θανάτου της ΔΙΑΣ – Άγιος Αρτέμιος, μία γιορτή ή μία υποχρέωση;

Τα σχόλια των αστυνομικών στην ανάρτηση άποψης του bloko.gr «Μήπως ήρθε η ώρα της αναθεώρησης για το δικάβαλο; Το ΚΑΤ της ΔΙΑΣ και η λογιστική του θανάτου»‘ είναι ενδεικτικά για τις γνώμες των αστυνομικών που κάτι παραπάνω γνωρίζουν από εμάς για τη δικάβαλη αστυνόμευση και τον φόρο αίματος. Για το συγκεκριμένο λόγο και σας τα παραθέτουμε, αφού πρώτα συλλογιστούμε πάνω στην αντίφαση μιας γιορτής.
Τί αλήθεια γιορτάζει η αστυνομία κι αν γιορτάζει με ποιο τρόπο; Κάθε επετειακή ημέρα θα πρέπει αναγκαστικά για ν’ αποκτά νόημα και κυρίως ουσία, να συνοδεύεται με πράξεις και τέτοιους συντελεστές ώστε αν μη τί άλλο να μην την καθιστούν ανούσια, όχι για τους ηγήτορες που συμμετέχουν σε τελετές κι εκδηλώσεις, αλλά για τη βάση του στελεχιακού δυναμικού.
Και σ’ αυτό καθεαυτό το ζητούμενο, ουδεμία απόχρωση και καμία ηγεσία, πλην μιας, κατόρθωσε να «πασπαλίσει» πάνω στις πλάτες του γνήσιου κι αυθεντικού εποικοδομήματος του σώματος. Θα διαβάσετε δηλώσεις κι ανακοινώσεις από πομπώδεις έως και απλά φληναφήματα γιατί κάτι πρέπει να διατυπωθεί. Ανούσια όμως στην εννοιολογική κι ερμηνευτική ουσία τους. Γιατί η ουσία, η αυθεντική είναι η έμπρακτη στήριξη του προσωπικού και η αναγνώριση στους πεσόντες πως οι θυσίες τους δεν άφησαν αμετάβλητες τις παθογενής σταθερές. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει η πολύμορφη σήμερα σύνθεση της ηγεσίας, να προβεί σε γενναίες και ρηξικέλευθες αλλαγές.
Μία ευκαιρία είναι ίσως αυτό που διατυπώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί και ζητούν δια μέσω της τραυματικής εμπειρίας αυτονόητες διαλεκτικές με γνώμονα το ύψιστο αγαθό της ατομικής ασφάλειας.
Διαβάστε τα σχόλια
Μήπως θα έπρεπε έστω και τόσο αργά να δυναμώσουν ξανά την Ομάδα Ζ, την οποία κάποιοι σκόπιμα την έφτασαν στα τάρταρα… Και μήπως θα έπρεπε λέω… να ζήτηθούν ευθήνες και από αυτούς για την ιδέα που είχαν να ιδρύσουν τη ΔΙ.ΑΣ αντί να δυναμώσουν την ήδη υπάρχουσα τότε Ομάδα Ζ.
Τα οράματα κάποιων «νταντελοτών κυρίων», πληρώνουν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι.
Όταν ξεκίνησε άλλη μια ομάδα για επικοινωνιακους λόγους, όπως και το εγχείρημα της ΔΙΑΣ, το λέγαμε πολλοί αυτο και άλλα προβλήματα!οι υπεύθυνοι όμως δεν είχαν καν το φιλότιμο τουλάχιστον να ρωτήσουν αυτούς που ξέρουν καλύτερα! Αυτούς που είναι ήδη έξω και ξέρουν τι είναι και πως μπορεί να δουλέψει η Αστυνομία! Το μόνο που τους ένοιαζε είναι να κάνουν άλλο ένα τέχνασμα για το «φαίνεσθαι»! Να όμως που πάλι η ζωή έρχεται να δικαιώσει την λογική! Η ΔΙΑΣ δεν φαίνεται πετυχημένη για κάτι άλλο πέρα από το ότι είναι ευκίνητη! Είχαμε την ιστορική και καταξιωμένη «Ζ» από την οποία είχαν ληφθεί πολλά μαθήματα και εμπειρίες που δεν τα δώσαμε σημασία και δυστυχώς οι πονηροί θέλησαν να μειώσουν μια τόσο αξια υπηρεσία και απλά να κάνουν μια δεξαμενή τραυματιών και θυμάτων νέων παλικαριών! Αλλά άδικα τα λέμε τελικά…δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!
 
 
 
Μονοκαβαλες μηχανες και να βγαινουν σε γκρουπ των 4 …αν ξερεις απο μηχανη ,προλαβαινεις να αντιδρασεις και σς εισαι μονος.. υπαρχει χρονος.
Το προβλημα δεν ειναι η ονομασια αλλα ο διαχεισμος της δικυκλης αστυνομευσης

 

 
 
Το έχω σχολιάσει παλιότερα,θα επανέλθω, αυτή η ομάδα είναι ομάδα θανάτου δυστυχώς τα παραδείγματα πολλά,στο βωμό της εμφανούς αστυνόμευσης, σκοτώνονται και σακατευονται άνθρωποι,πως είναι δυνατόν δύο σώματα να ισορροπούν σε δίκυκλα και να έχουν την απαίτηση να είναι ομάδες κρούσης με ότι αυτό συνεπάγεται,όπως δεν ρίχνεις σε κάποιον πισώπλατα ότι και αν έχει κάνει με την λογική αν δεν τον πιάσουμε τώρα θα τον πιάσουμε άλλη φορά έτσι κύριοι βάλτε αμάξια όχι δίκυκλα μην στέλνετε νέους ανθρώπους στον θάνατο,είναι εκτεθειμένοι από παντού
 
 
 
Αστυνομία καλού καιρού και ηλιοφάνειας.
Τραυματισμό και ακρωτηριασμό δεν το λες και πάλι καλά. Μακάρι να μην ισχύει. Όλες οι υπηρεσίες είναι εθελοντικές δεσμεύοντας συναδέλφους με το ζόρι και να μπαίνουν συνεπιβάτες σε μοτοσικλέτα δεν είναι υπηρεσία είναι ο γύρος του θανάτου με Suzuki Vstrom με 250.000χλμ.
Νωρίς το καταλάβετε .
 
 
δυστυχώς έπρεπε να θρηνήσουμε τόσα παιδιά και πάλι…δεν νομίζω ότι θα κτλβει κάποιος κάτι! Αφού αυτοί που αποφασίζουν ξερουν την αστυνομία από τις ειδήσεις και το ίντερνετ 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10