Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Συνελήφθη ο ρασοφόρος που παρενοχλούσε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Τέλος στη δράση του ρασοφόρου, που είχε σκορπίσει το φόβο στις γυναίκες της Θεσσαλονίκης, έβαλε η ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις καταγγελίες μίας 48χρονης για σεξουαλική παρενόχληση και τελικά να τον συλλαμβάνουν.

Ο άνθρωπος αυτός καμία σχέση δεν είχε με την Εκκλησία, καθώς όπως αποδείχτηκε είναι ρουμανικής καταγωγής 41ος ετών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

tipobet bets10