Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα στην Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών στη Θήβα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση αυτή την ώρα στην Δομή Φιλοξενίας μεταναστών στην Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση προετοιμαζόταν εδώ και εβδομάδες σε συνεργασία με τον νέο Διοικητή της Δομής.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες  με 2 κλούβες των ΜΑΤ, οι αστυνομικοί της Δίωξης κατά των Ναρκωτικών μαζί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στη δομή και εντόπισαν ποσότητες χασίς και λαθραίων τσιγάρων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έγιναν συνολικα τρεις συλληψεις ενώ έγινε η προσαγωγή ενός ακόμα μετανάστη γιατί απείλησε τον διοικητή ότι θα τον σκοτώσει μόλις φύγει η ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Ο έλεγχος των δομών στα χέρια του Υπουργείου Μετανάστευσης έχει ήδη αρχίσει να αποφέρει τα πρώτα δείγματα γραφής, με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο να συνεργάζονται στενά για την αντιμετώπιση των κυκλωμάτων που βρίσκονται εντός των camps.

Σημειωνεται ότι περίπου 800 αιτούντες ασύλου ζουν Δομή Θήβας μέσα στο Κλωστήριο Σακήρογλου. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης η συντριπτική πλειοψηφία ευχαριστούσαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και την διοίκηση της Δομής για την επιχείρηση καθώς το ζήτημα της ασφάλειας είναι ένα πάγιο αίτημα και των επωφελούμενων και των κατοίκων των γύρω περιοχών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10