Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2020

Συγκλονίζει συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Τον “φάγανε” σκέφτηκα»

«Μόλις έμαθα για τα βασανιστήρια, ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και τον διευθυντή της σχολής», δηλώνει στα «Αποκαλυπτικά» του Epsilon ο Νίκος Δαβρής, συμφοιτητής του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη στην γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε, όταν διαπίστωσε τι περνούσε ο νεαρός Κρητικός και μάλιστα είχε τονίσει στους υπευθύνους της σχολής ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν». Ο Νίκος Δάβρης είπε μεταξύ άλλων στα «Αποκαλυπτικά» ότι «κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπησα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”.

Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”».

tipobet bets10