Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018

Σάμο και Λέσβο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ

Για τα προβλήματα των αστυνομικών σε Σάμο και Λέσβο ενημερώθηκε το διήμερο 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), Γιάννης Κατσιαμάκας.

Μαζί του ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, Ιωάννης Αραμπατζής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που τον συνόδευσαν στην επίσκεψη του στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σάμου και Λέσβου.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ για την επίσκεψη στη Σάμο
Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας μαζί με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πραγματοποιήσαν συναντήσεις με τον Διευθυντή Αστυνομίας Σάμου Α/Δ κ. Λάζαρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ καθώς και το σύνολο των Αξιωματικών της Διεύθυνσης, όπου συζήτησαν και κατέγραψαν τα προβλήματα που απασχολούν τους Αξιωματικούς της περιοχής.

Παράλληλα επισκέφτηκαν το hot spot που λειτουργεί στο νησί, όπου διαπιστώθηκε ότι η δρομολογούμενη ίδρυση και η λειτουργία ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ μέσα στον ίδιο χώρο είναι ιδιαιτέρως προβληματική και για αυτό πρέπει οι αρμόδιοι να επανεξετάσουν το όλο θέμα.

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησαν με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών Ευσέβιο.