Τρίτη, 4 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

ΠΟΕΥΠΣ: Αδικαιολόγητη συνεχιζόμενη πειθαρχική δίωξη υπαλλήλου στην Π.Υ. Α/Λ Μυκόνου

Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών: Η Ομοσπονδία μας ενημερωθείσα σχετικώς από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου και μετά από την έγγραφη
καταγγελία συναδέλφου (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή σας), παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τη συνεχιζόμενη εμπαθή αντιμετώπιση  του συναδέλφου από τη Διοίκηση της Π.Υ. Α/Λ Μυκόνου συνιστάμενη στην εξάντληση, κατά τρόπο προκλητικό και καταχρηστικό, των πειθαρχικών αρμοδιοτήτων της σε βάρος του υπαλλήλου, στη μη εξέταση νομιμότατων υπηρεσιακών αιτημάτων του υπαλλήλου που αρμοδίως και προσηκόντως υποβάλλει και τα οποία αγνοεί επιδεικνύοντας εμπάθεια, καθώς και στη μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ συγκεκριμένων άλλων υπαλλήλων, οι οποίοι όλως «τυχαίως», τυγχάνουν και μάρτυρες υπερασπίσεως της Διοίκησης στο πλαίσιο της διενεργούμενης Ε.Δ.Ε, αφού προηγουμένως «οικειοθελώς» μετέστρεψαν και αναίρεσαν τα όσα αρχικά είχαν καταθέσει.

Θεωρούμε ότι η ευθύνη  για το νοσηρό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί στην  Π.Υ. Α/Λ Μυκόνου με τις συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ του συνόλου του προσωπικού, τη δημιουργία «κλικών» και τα συνεχή περιστατικά εντάσεων τα οποία απασχολούν όχι μόνον το Π.Σ, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ πρωτίστως σχετίζεται με τη συμπεριφορά της Διοίκησης της Υπηρεσίας, που ουδεμία προσπάθεια έχει να επιδείξει προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των υφισταμένων, τουναντίον ως φαίνεται, έχει μερίδιο ευθύνης και η ίδια για  όσα συμβαίνουν, είτε  διά  της  ενεργητικής  συμβολής της, είτε  διά  της  κραυγαλέας αποχής της. Σε κάθε περίπτωση η υφιστάμενη κατάσταση δεν περιποιεί τιμή για το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει δημόσια την άδικη, μεροληπτική και συνεχώς προσβλητική συμπεριφορά από τη Διοίκηση της Π.Υ. Α/Λ Μυκόνου, προς τον συνάδελφό  μας και ζητά την παρέμβαση της ιεραρχίας για την άμεση λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου που θα αποκαθιστά το αίσθημα εμπιστοσύνης προς τη Διοίκηση και θα εξασφαλίζει το ομαλό υπηρεσιακό κλίμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10