Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Πληροφορίες για συνθήκες ψύχους στο κτίριο της ΓΑΔΑ

Πληροφορίες που έφτασαν στο Katechaki, κάνουν λόγο για συνθήκες ψύχους στο κτήριο της ΓΑΔΑ. Αυτό, καθώς λόγω προγραμματισμένων εργασιών στους λέβητες του Αστυνομικού Μεγάρου σταμάτησε να λειτουργεί η θέρμανση.

Οι εργασίες αυτές, βέβαια, συνέπεσαν με την πτώση της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα τόσο οι αστυνομικοί που εργάζονται στη ΓΑΔΑ, όσο και οι πολίτες που προσέρχονται να κυκλοφορούν μόνο με μπουφάν. Την ίδια ώρα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, σταμάτησε και η παροχή ζεστού νερού στις τουαλέτες και τα κρατητήρια που λειτουργούν στο κτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη δυσφορία και φωνές από τους κρατούμενους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να ολοκληρωθούν με το νέο έτος και εύλογα γεννούνται ερωτηματικά για το εάν η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί καθ’ όλον τον Δεκέμβριο. Εάν αυτό ισχύσει τότε οι σημερινές συνθήκες ψύχους θα γίνουν συνθήκες… βόρειου πόλου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο που εργάζεται στο κτήριο της ΓΑΔΑ, τους πολίτες και τους κρατούμενους.

Όλα αυτά, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν οι εργασίες συντήρησης είχαν προγραμματιστεί κι εκτελεστεί τους προηγούμενους μήνες όταν δεν ήταν αναγκαία η θέρμανση του κτηρίου και σε κάποιο βαθμό και το ζεστό νερό…

Katechaki
tipobet bets10