Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018

Πατέρας Ηριάνας Β.Λ.: «Η κόρη μου διαφωνεί με τα επεισόδια» (video)

«Η Ηριάννα διαφωνεί με τα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μιλώντας στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ ζητάει την δίκαιη δίκη για την κόρη του.

«Θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος, και από τη μεριά της και από τη μεριά της οικογένειάς της, δεν ανήκει πουθενά, δεν είναι πολιτικοποιημένη», και συμπληρώνει «εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, στην οποία ήταν ταγμένη», αναφέρει στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. «Θέλω να σας πω τα εξής: η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους».

Σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ανέφερε:
«Σήμερα το πρωί μίλησα μαζί της και είχε μάθει τι έγινε χθες. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν».

«Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις καταστροφές των εμπορικών καταστημάτων στην Ερμού. «Λυπάμαι πάρα πολύ».