Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018

Πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς σε καφενείο στην Καλαμάτα

Κάτι από ταινία… γουέστερν θύμισε το σκηνικό σε καφενείο στην κοινότητα Κοπανάκι Μεσσηνίας, καθώς οι σφαίρες έπεφταν βροχή, ύστερα από λογομαχία θαμώνων. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν πέντε άτομα από τα πυρά δύο ανδρών ηλικίας 29 και 32 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 29χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τους υπάλληλους του καφενείου. Ο νεαρός άνδρας αποχώρησε από το καφενείο όμως επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ένα κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις θαμώνες, 33, 44 και 63 ετών.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, μπήκε στο καφενείο και δεύτερος άνδρας 32 ετών ο οποίος με δικό του κυνηγετικό όπλο, τραυμάτισε έναν 62χρονο και έναν 33χρονο. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα κοντά στην Καλαμάτα, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Κυπαρισσίας, Καλαμάτας και Τρίπολης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.