Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018

Πάτμος: Ξυλοδαρμός ελεγκτή της ΑΑΔΕ από καταστηματάρχη

Με… γροθιές υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτμο, τους ελεγκτές κλιμακίου της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο καταστηματάρχης επιτέθηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει. Όπως μετέδωσε ο τ/σ ΑΝΤ-1, το περιστατικό έγινε στο λιμάνι, σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα και παρότι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σκηνή, δεν επενέβησαν.

Όταν οι εφοριακοί τους ζήτησαν να συλλάβουν τον καταστηματάρχη, εκείνοι δήλωσαν αναρμόδιοι απαντώντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού, όμως και οι λιμενικοί δήλωσαν αναρμόδιοι. Τελικά, αφού ενημερώθηκε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος τηλεφώνησε στους Παναγιώτη Κουρουμπλή και Νίκο Τόσκα, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και συνελήφθη τελικά ο καταστηματάρχης από λιμενικούς.

Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ, ο οποίος είχε έντονους πόνους στο κεφάλι, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου και στη Ρόδο υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.