Τετάρτη, 5 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Ο…περίεργος ρόλος του…νεαρού αξιωματικού που εμπλέκεται στο κύκλωμα διαφθοράς!

Σας είχαμε προϊδεάσει με αρκετά άρθρα πως θα ασχοληθούμε ενδελεχώς με τον ρόλο του εκάστοτε αξιωματικού που συμπεριλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της ΕΥΠ που κάνει λόγο για ένα τεράστιο κύκλωμα, υπό τις εντολές του δολοφονημένου επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα. Σήμερα ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε  σε έναν από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην υπόθεση. Σύμφωνα πάντοτε με την Υπηρεσία.

Μιλάμε για έναν  νεαρό και…φέρελπι αξιωματικο που έχει περάσει από διαφορά τμήματα (κυριως του κεντρου της Αθηνας) και υψηλές υπηρεσίες. Παραμένει όμως αρκετά νεαρός συγκριτικά με άλλους. Συλλήβδην!

Τι μας μετέφεραν αξιόπιστες πηγές από το αρχηγειο της ΕΛΑΣ αλλά και την ΓΑΔΑ που μίλησαν στο policepress υπό τον όρο της ανωνυμίας;  Τον Σεπτέμβριο του 2019 μετατέθηκε από το τμημα ασφαλειας του κεντρου της Αθηνας- όπου υπηρετούσε τότε- σε άλλο τμημα της πρωτεύουσας. (Σημείωση το συγκεκριμένο τμημα από όπου προερχόταν  συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιάγραμμα της ΕΥΠ).

Η μετάθεση του έγινε  και με τη σύμπραξη συνδικαλιστών; Ερώτημα πρώτο! 

Ο λογος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ήθελαν να αποκτήσει υπηρεσιακή δύναμη; Ερώτημα δεύτερο!

Ο συγκεκριμένος αξιωματικος, που συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιάγραμμα της ΕΥΠ, άραγε πότε διορίστηκε ως εκπρόσωπος του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των Αξιωματικων στα πειθαρχικά συμβούλια; Ερώτημα τρίτο! 

Επιπρόσθετα, ρωτάμε , επειδή δεν το γνωρίζουμε, πως είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος αξιωματικος να έκρινε και να κρίνει αστυνομικους για τα πειθαρχικα παραπτωματα τους και να αποφασίζει  για την μετεπειτα υπηρεσιακη τους τυχη; Τω όντι ζητάμε μια απάντηση.

Συνεχίζουμε. Ο ίδιος αξιωματικος την κρίσιμη εποχή που ξεκινούσε η υπόθεση και η έρευνα υπηρετούσε ήδη στη Διευθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του αρχηγείου της ΕΛΑΣ! Αυτό γινόταν μέχρι τα τέλη του 2015 όταν και μετατέθηκε σε τμημα ασφαλειας του κεντρου της Αθηνας.

Ρωτάμε, και πάλι επειδή δεν το γνωρίζουμε, πως ήταν δυνατόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να ηταν υπευθυνος για τον αυστηρο ελεγχο- πανελλαδικα- των οικονομικων στοιχειων των αστυνομικων υπηρεσιων και μαλιστα υπο την αιγιδα του Αρχηγειου;

Αυτά τα ερωτήματα θέτουμε προς το παρόν και ενδεχομένως να επανέλθουμε με περισσότερα. Ισως πιο δηκτικά. Η έρευνα άλλωστε ποτέ δεν πνέει τα λοίσθια για εμάς!

policepress.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10