Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Μενίδι: Παραλίγο νέα τραγωδία από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά

Απόγευμα Κυριακής, λίγο μετά τις 17:30. Ένα 14χρονο κορίτσι, μαζί με τη γιαγιά και τη θεια του, κάθονται στο μπαλκόνι του σπιτιού της στον οδό Θεοφυλάκτου στο Μενίδι. Ξαφνικά μία «αδέσποτη» σφαίρα περνά σε μικρή απόσταση από το κεφάλι του παιδιού και καρφώνεται στον τοίχο.

Οι γονείς έντρομοι κλείνονται στο σπίτι και ενημερώνουν την Αστυνομία. Επί τόπου σπεύδουν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (ΟΠΚΕ, Ομάδες ΔΙΑΣ και Ασφάλεια), όπου περισυλλέγουν το βλήμα και ξεκινούν εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσουν τον… πιστολέρο, χωρίς αποτέλεσμα όμως. «Το περιστατικό έγινε γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα. Την ώρα που σηκώθηκε άκουσε το θόρυβο η θεία και είδε το σημάδι που άφησε η σφαίρα στον τοίχο. Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, αλλά είναι συνηθισμένο. Το καταγγείλαμε στην αστυνομία, αλλά τι να μας πουν;» διερωτήθηκε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Εισαγγελική έρευνα
Λίγες ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου, από «αδέσποτη» σφαίρα που έφυγε από γλέντι σε οικεία Ρομά, ένα ακόμη παιδί κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενημερώνεται και δίνει εντολή για διερεύνηση της υπόθεσης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης θα εποπτεύει από εδώ κι στο εξής την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης έχει ζητήσει να ενημερώνεται προσωπικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10