Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Επικαιρότητα

Κιλκίς: Προθεσμία πήραν ο αστυνομικός διευθυντής και οι 17 συγκατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο τσιγάρων και αρχαιοκαπηλία (βίντεο)

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, ζήτησαν και έλαβαν από την Εισαγγελέα Κιλκίς σήμερα το μεσημέρι, οι 17 κατηγορούμενοι οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή για τις κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Όπως αναφέρει το eidisis.gr το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Εσωτερικές Υποθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθούσαν εδώ και μήνες την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, έχοντας πλέον στον φάκελο τηλεφωνικές και οπτικές παρακολουθήσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησαν στις συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, η σύλληψη του οποίου προκάλεσε έντονη αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Η έρευνα αρχικά ξεκίνησε για λαθρεμπόριο τσιγάρων και στην πορεία εξελίχθηκε και σε αρχαιοκαπηλία, κυρίως στην περιοχή της Παιονίας. Στην πρώτη υπόθεση εμπλέκονται 4 άτομα και στη δεύτερη 13.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει και δεύτερο κύμα συλλήψεων.

Πηγή: eidisis.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10