Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Κατσώλης: Θα μάχομαι για τους συναδέλφους

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα συνδικαλιστικά δρώμενα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, ήταν μια απόφαση απόλυτα συνειδητοποιημένη, που πάρθηκε με γνώμονα την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας .

Έως και σήμερα και για όσο καιρό θα μου επιτρέπουν οι συνάδελφοι, θα μαχομαι για αυτά, χωρίς αστερίσκους, χωρίς εκπτώσεις και κυρίως χωρίς διακρίσεις.
Ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας, δηλώνω κατηγορηματικά αντίθετος σε αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς να εξετάζονται βασικές παράμετροι που σχετίζονται με τον υπηρεσιακό και οικογενειακό βίο των συναδέλφων. Κανένας συνάδελφος δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να μετατίθεται από την Υπηρεσία του, χωρίς προηγούμενη αίτηση του. Δεν νοείται οι ετήσιες μεταθέσεις των συναδέλφων να πραγματοποιούνται για αυτούς, χωρίς αυτούς. Δεν νοείται να μετατίθεται συνάδελφος απο μια υπηρεσία σε κάποια άλλη με το πρόσχημα των έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών. Τέτοιου είδους επιλογές, ανατρέπουν τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων, δημιουργώντας τους παράλληλα προβλήματα, που για να επιλυθούν, απαιτείται περαιτέρω κόπος και κόστος. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, θα κινηθώ προς την κατεύθυνση παρεμπόδισης και κατ’ επέκταση μη υλοποίησης τέτοιων αποφάσεων.
Τελος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απ όλους,η συμμετοχή μου σε οποιαδήποτε κίνηση αποφασίσει το Δ.Σ της Ε. ΑΣ.Υ.Η προς προάσπιση των εργασιακών μας κεκτημένων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10