Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Καλλιακμάνης: «Συγχαρητήρια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής»

Συγχαρητήρια στους «συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής», δίνει το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Αφορμή η μεγάλη επιτυχία με το «καφέ της κόκας» στην περιοχή του Αλίμου. Όπως σημειώνει η συνδικαλιστική ένωση: «οι συνάδελφοι μετά από μεθοδευμένες παρακολουθήσεις συνέλαβαν δράστες που λειτουργούσαν παράνομη λέσχη τυχερών παιγνίων (καζίνο) στην περιοχή του Αλίμου. Στο παράνομο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (φιξάκια κοκαΐνης) αλλά και ζυγαριά ακριβείας.

Σε μία εποχή που εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, είναι σημαντικό που οι συνάδελφοι με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά φωνάζουν “παρών” και καταφέρνουν καίρια πλήγματα στην εγκληματικότητα. Όμως, όπως ενημερώσαμε πρόσφατα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής χρειάζονται ενίσχυση με προσωπικό και μέσα.

Είναι μία αχανής γεωγραφικά και “δύσκολη” από πλευράς στόχων περιοχή. Το έγκλημα άλλωστε μπορεί να “φωλιάζει” στη Δυτική Αττική, αλλά οι συμμορίες δεν έχουν γεωγραφικά όρια».

tipobet bets10