Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Υποτροφίες και εκπτώσεις για τα μέλη της Ένωσης Ν/Α Αττικής

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την παροχή 2 υποτροφιών σπουδών πλήρους φοίτησης (2 ετών) από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε τέκνα μελών της Ένωσης.

Οι υποτροφίες αφορούν οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν οι υποψήφιοι υπότροφοι, οι οποίοι και θα επιλεγούν από το Δ.Σ. της Ένωσης με κοινωνικά κριτήρια. Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση 30% σε όλα τα μέλη της Ένωσης και σε συγγενείς Α΄ βαθμού για τα προγράμματα σπουδών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα Αστυνομικό, την κοινωνία και την οικογένεια.

Αεικίνητος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, χάρη στις ενέργειες του οποίου έκλεισε αυτή η σημαντική συνεργασία. Το προεδρείο της Ένωσης και ο κ. Καλλιακμάνης προσωπικά, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, επιχειρούν με κάθε τρόπο να βοηθούν τα μέλη της Ένωσης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο!

tipobet bets10