Δευτέρα, 6 Ιούλιος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Η μια επιτυχία μετά την άλλη για την Ασφαλεια Αθηνών

Από το facebook της Ένωσης Αθηνών

 

Ρεσιτάλ επιτυχιών μέσα σε λίγες μέρες από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεκάδες συλλήψεις από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Συντάγματος, Ακροπόλεως, Εξαρχείων και Καλλιθέας και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., με την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας αλλοδαπών οι οποίοι είχαν αφαιμάξει πολίτες και τουρίστες με εκατοντάδες κλοπές και ληστείες στην Αθήνα.
Οκτώ συλλήψεις και εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες κλοπές οχημάτων από τους συναδέλφους της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./2ο Τμήμα.
Επιστέγασμα σήμερα οι συλλήψεις δύο εμπόρων ναρκωτικών χάρη στην επιμονή και την εξαιρετική συνεργασία των αστυνομικών του Τ.Α. Κολωνού με το πλήρωμα περιπολικού Α2-2 της Άμεσης Δράσης οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Διοικητή του Τ.Α. Κολωνού κατάφεραν να εντοπίσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και μια κοντόκανη καραμπίνα.
Οι ανωτέρω επιτυχίες απέσπασαν χιλιάδες θετικά σχόλια από τους συμπολίτες μας στο διαδίκτυο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας. Οι Έλληνες αστυνομικοί αποδεικνύουμε πως παρά τις αντιξοότητες και τους πενιχρούς μισθούς μας, επιτελούμε με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης το καθήκον μας. Ελπίζουμε σύντομα με την σειρά της και η Ελληνική Πολιτεία να επιτελέσει το χρέος της απέναντί μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10