Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2020

«Είμαστε όλοι οι αστυνομικοί μελλοντικοί αυτόχειρες;»

«Είμαστε όλοι μελλοντικοί αυτόχειρες;

Όχι μην τρομάζετε.
Δεν είναι σκέψη (για τους πολλούς)

Ρητορικό ερώτημα είναι και στην καθημερινότητα απ τα συμφραζόμενα, όλοι απευθύνουν στην ηγεσία μας και όχι μόνο προς τον Αρχηγό! Δεν είναι η φτώχεια; Όλοι την βιώνουν. Είναι οι συνθήκες Αρχηγέ και λοιποί στρατηγοί. Η ζωή μας δεν είναι κώδικας, για να βρεθούν θεραπενίδες!

Είναι σάρκα και ψυχή. Και τα δυο χρειάζονται τροφή. Λίγο πολύ η σάρκα συντηρείται. Η ψυχή όμως; Πόσους θανάτους μετράμε στις μέρες μας από αυτοκτονίες; Δεν θέλουμε ημερίδες και καλοπληρωμένους ψυχιάτρους για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Ούτε ανάκλιντρα για ψυχοθεραπείες. Έχει χαθεί δυστυχώς ο έλεγχος της καθημερινής μας ενασχόλησης.

Όλοι την ονομάζουν ανικανότητα. Οι διοικητές προς τους ανώτερους τους και η κατώτεροι προς τους διοικητές τους. Σ’ αυτόν τον φαύλο κύκλο αμφισβήτησης, δυστυχώς ουδείς επεμβαίνει αποτελεσματικά. Οι λίγοι που απέμειναν και δουλεύουν σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.

Ναι λίγοι δουλεύουν στους δρόμους. Καθημερινά οι ίδιοι συναντιόμαστε. Στα δικαστήρια, στα μέτρα, στα γήπεδα, στα νυχτερινά στις μεταγωγές και παντού. Δυστυχώς αστυνόμευση δεν υπάρχει. Δεν υπάρχουν περιπολικά, άρα δεν υπάρχει πρόληψη, ούτε και καταστολή.

Πόσοι υπηρετούν στο Υπουργείο; Πόσοι υπηρετούν στα γραφεία στη ΓΑΔΑ και το Αρχηγείο; Πόσοι υπηρετούν στα επιτελείο των διευθύνσεων, των υποδιευθύνσεων και άλλων υπηρεσιών; Πόσοι υπηρετούν στους επισήμους και τους επωνύμους. Πόσοι στη Βουλή, στο Μαξίμου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Συγγρού την Κουμουνδούρου, την Χ. Τρικούπη;

Στα ταμεία, στα ιδρύματα, στις κατασκηνώσεις, στα κουρεία στις λέσχες, στα κυλικεία στα συνεργεία, στις σχολές, στα πρατήρια, στις διοικητικές, στις εσωτερικές υποθέσεις, στο ΚΕΜΕΑ, στην ΠΣΕΑ στα πειθαρχικά, στις διαχειρίσεις, πόσοι στα συνδικάτα (απαλλαγμένοι)…

Όλα αυτά θολώνουν το μυαλό! Κάντε απλά την άθροιση. Ξεπερνούν το 50%!»

Αναδημοσίευση κειμένου που αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook του Νίκου Καραδήμα!

tipobet bets10