Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

ΔΣΑ: Μίσθωση λεωφορείων για τη λειτουργία γραμμής Ευελπίδων-Εφετείο

Εγκρίθηκε επί της αρχής από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) η εισήγηση της σχετικής επιτροπής (αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Θέμη Σοφό και τον σύμβουλο Βενιαμίν Μπατή) περί μίσθωσης δύο λεωφορείων από την ΟΣΥ ΑΕ, για τη λειτουργία κυκλικής λεωφοριακής γραμμής (Ευελπίδων – Εφετείο) προς εξυπηρέτηση των δικηγόρων δωρεάν.

Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΣΑ στις 24 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η παραπάνω γραμμή θα αρχίσει να λειτουργεί από αρχές Οκτωβρίου 2020 για διάστημα 6 μηνών (με δυνατότητα πρόωρης καταγγελίας, ενόψει της κρίσιμης υγειονομικής κατάστασης), κατά το χρονικό διάστημα από τις 08.00 έως 16.00, τις ημέρες λειτουργίας των δικαστηρίων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΔΣΑ επαναλαμβάνει την πάγια θέση του ότι πρέπει να προβλεφθεί συγκοινωνιακή κυκλική σύνδεση της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τον Άρειο Πάγο, το Εφετείο και το Ειρηνοδικείο, προς εξυπηρέτηση των δικηγόρων.

Επειδή όμως το πάγιο αυτό αίτημα του Συλλόγου δεν έχει μέχρι τώρα υλοποιηθεί, εγκρίθηκε επί της αρχής η εισήγηση των κ.κ. Σοφού και Μπατή. Το επόμενο διάστημα η απόφαση θα εξειδικευτεί από επιτροπή αποτελούμενη από τα δυο παραπάνω μέλη του ΔΣ αλλά και τον σύμβουλο Δημήτρη Αναστασόπουλο σχετικά με το ακριβές κόστος και τη διαδικασία ένταξης της γραμμής στον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10