Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έγινε viral τραγουδώντας στο Μοναστηράκι – Είχε πάει και στο The Voice

Ο  αστυνομικός που έγινε viral όταν τραγούδησε πλάι σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, έχει
 προϋπηρεσία» στη μουσική, ενώ, όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr πριν δύο μήνες είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο The Voice.
Ένα βίντεο στο Facebook στάθηκε η αφορμή για κάνει τον γύρο του κόσμου η στιγμή που ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας πιάνει το μικρόφωνο και ερμηνεύει το «Stand By Me», κάτω από τις επευφημίες των παρευρισκομένων.
«Αστυνομικός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε πλάι σε περιπλανώμενο στο Μοναστηράκι. Να και κάτι όμορφο!», σχολιάζει η σελίδα που ανήρτησε το στιγμιότυπο, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται πότε καταγράφηκε.  Το βίντεο έχει τουλάχιστον 11.000 likes, 4.400 κοινοποιήσεις και 713 σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι άκρως θετικά για τις τραγουδιστικές του ικανότητες.
Το viral βίντεο προκάλεσε τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητήσουν τον μυστηριώδη αστυνομικό με την ωραία φωνή. Την ταυτότητα του αστυνομικού αποκάλυψε αρχικά η σελίδα που ανάρτησε το βίντεο, καθώς οι χρήστες του facebook ήθελαν να μάθουν ποιος είναι ο 30χρονος άνδρας με την αγάπη για τη μουσική.
Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον αστυνομικό, που είναι στις πεζές περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι όντως ο ίδιος τραγούδησε στο Μοναστηράκι, αλλά απέφυγε ευγενικά – λόγω του επαγγέλματός του – να κάνει κάποια δήλωση.
Ο Μάριος Δαρβίρας διατηρεί και λογαριασμό στο Youtube, όπου ανεβάζει τραγούδια του ή ερμηνείες άλλων αγαπημένων κομματιών.
Η ΕΛ.ΑΣ. επικροτεί την ενέργεια του αστυνομικού
Η εικόνα του αστυνομικού να τραγουδά ξαφνικά δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό ξάφνιασε ευχάριστα καθώς δίνει και μια άλλη – υπαρκτή αλλά όχι αναγνωρισμένη ευρέως – διάσταση ευαισθησίας στους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, όχι μόνο δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας, για την ενέργεια του αστυνομικού ή για την έκταση που πήρε το θέμα μέσα από τα social media, αλλά τουναντίον υπάρχει θετική ανταπόκριση καθώς ενισχύει την ανθρώπινη εικόνα της ΕΛΑΣ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10