Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019

«Αστέρια» και στο ποδόσφαιρο οι αστυνομικοί του «Ελ. Βενιζέλος»

Σημαντική διάκριση για την ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, η οποία στο πρωτάθλημα της ΕΛ.ΑΣ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Αερολιμένα, υπό τις οδηγίες του Λυμπέρη Αγγελόπουλου, έφτασε μέχρι τον τελικό όπου δεν κατάφερε απέναντι στην ομάδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας  της Βουλής των Ελλήνων χάνοντας με σκορ 1-0.

Μετά το πέρας της απονομής του κυπέλλου και των μεταλλίων στις ομάδες, ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της ομάδας του Αερολιμένα, Αστυνομικό Διευθυντή Αριστείδη Χρυσανθόπουλο, στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για την έμπρακτη στήριξη και συμβολή του στην ομάδα.

 

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Γιώργου Τσούκαλη.

Παρόντες στον τελικό, μεταξύ άλλων, ο ταξίαρχος Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αεροδρομίου Μιχάλης Σδούκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού Λεωνίδας Κωστόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Μπρίτο και Ντα Κόστα.

Στον μικρό τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε με σκορ 4-2 απέναντι στην ομάδα της Υ.Α.Τ., κατακτώντας την 3η θέση.