Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Αποκλειστικό: Η δικογραφία για τους ληστές της βορειοανατολικής Αττικής

Τον τρόπο δράσης της ομάδας που το τελευταίο εξάμηνο διέπραττε ληστείες, κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις σε σπίτια στη Βορειοανατολική και Δυτική Αττική φέρνει στο φως της δημοσιότητας το policepress.gr

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα. Όπως προέκυψε από την έρευνα της υπόθεσης συνέστησαν μία δομημένη εγκλήματική οργάνωση ε΄χοντας διακριτούς ρόλους και διαρκή εγκληματική δράστη. Σκοπός τους; Ο παράνομος βιοπορισμός από τις… ληστείες, τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο.

Όπως προέκυψε από τις παρακολουθήσεις τα μέλη της οργάνωσης  συνήθως έκλεβαν κάποιο αυτοκίνητο και στη συνέχεια αλλαζαν τις πινακίδες, τοποθετώντας άλλες ίδιας μάρκας. Συνήθως μετέβαιναν απογευματινές νυχτερινές ώρες σε σπίτια στόχους και αφού παραβίαζαν τα παράθυρα και τις πόρτες, έμπαιναν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας.

Σε όλες τις… επιδρομές που έκαναν φρόντιζαν να καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Μετά την τέλεση των ληστειών ή των διαρρήξεων  εγκατέλειπαν τα αυτοκίνητα και  τα πυρπολούσαν σε ερημικές τοποθεσίες των Αχαρνών. Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που αφορά τέσσερα άτομα, τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν κινητά… φαντάσματα, κάτι το οποίο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

«O εντολέας μου Α.Μ .μετα την απολογία του αφέθηκε ελευθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο καθότι ήταν τυχαία η εμπλοκη του ονόματος του .Απο τα στοιχεία που προσκόμισε απεδείχθη και κρίθηκε ότι ουδεμία σχέση είχε με τις αποδιδόμενες πράξεις του κατηγορητηρίου !», δήλωσε στο policepress.gr ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος υπεράσπισης του ενός εκ των κατηγορουμένων.

Μίλτος Σακελλαρης

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10