Τρίτη, 7 Απρίλιος 2020

Ανώνυμο τηλεφώνημα «κάρφωσε» Αλβανό πιστολέρο των Εξαρχείων

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έστειλε στην φυλακή έναν 25χρονο διακινητή ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Άγνωστος τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ και ανέφερε ότι είδε το αυτοκίνητο του δράστη ενώ έδωσε στοιχεία από την πινακίδα καθώς και το χρώμα του οχήματος, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να συλληφθεί άμεσα από άνδρες της ΟΠΚΕ στο Λυκαβηττό. Την στιγμή της σύλληψης βρισκόταν με μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν εμπλέκεται με τις υποθέσεις του.

Πρόκειται για έναν 25χρονο από την Αλβανία, ο οποίος περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως μικρό – διακινητής ναρκωτικών. Πρόκειται για άτομο γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις.

Πυροβόλησε στα Εξάρχεια

Τους κατοίκους των Εξαρχείων αναστάτωσε στις 12 Σεπτεμβρίου καθώς πυροβόλησε μια πολυκατοικία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Τρεις μέρες αργότερα επιχείρησε να πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε αστυνομικό στην οδό Ιπποκράτους. Από θαύμα γλύτωσε ο αστυνομικός που απέφυγε το όχημα. Στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Αδιευκρίνιστες είναι ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Αλβανός πυροβόλησε σε πολυκατοικία. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήθελε να εκφοβίσει την γυναίκα που κατοικεί εκεί.

tipobet bets10