Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

Ένωση Ν/Α Αττικής: Αποδεσμεύσετε τους αστυνομικούς από το Ελληνικό

Την αποδέσμευση των δυνάμεων που απασχολούνται με τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικού –μετά και την αποχώρηση των τελευταίων μεταναστών- ζητά με επιστολή της προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής
Πριν από ένα μήνα περίπου, έκλεισε η δομή του Ελληνικού και οι μετανάστες που διαβιούσαν σε αυτή μεταφέρθηκαν σε άλλες δομές.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν που η δομή λειτουργούσε κανονικά με τους οικονομικούς μετανάστες, είχαμε ως Ένωση, αναφερθεί στο ζήτημα των Αστυνομικών της Νοτιοανατολικής Αττικής που διατίθονταν για την επιτήρηση της εγκατάστασης.

Τώρα, ο χώρος έχει ασφαλιστεί από την εταιρεία «Ελληνικό Α.Ε.» και διατίθεται από αυτή, ιδιωτική ασφάλεια που είναι επιφορτισμένη με την φύλαξη της εγκατάστασης αλλά και της αποθήκης στην οποία έχουν ακόμα παραμείνει κάποια πράγματα ευτελούς αξίας.

Πλην όμως, συνεχίζεται και φυλάσσεται η εγκατάσταση από ικανό αριθμό Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, προσωπικό το οποίο θα μπορούσε να διατίθεται σε άλλες Υπηρεσίες και ειδικότερα στην ασφάλεια του Πολίτη.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας, προκειμένου να αποδεσμευτεί και ο τελευταίος Αστυνομικός, ο οποίος εκτελεί Υπηρεσία στην συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει το φαινόμενο η Ελληνική Αστυνομία να φυλάσσει εγκαταστάσεις και άψυχα αντικείμενα μόνο και μόνο για να μην προκληθούν κλοπές και βανδαλισμοί.

tipobet bets10