Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Ένας απογοητευμένος ειδικός φρουρός- κείμενο αστυνομικού

Λάβαμε και δημοσιευουμε κείμενο ειδικού φρουρού:

1.Το σωματείο αυτό είναι απαράδεκτο να ονομάζεται συνδικαλιστικό οργανο. 

Είναι φανερό από την ανακοίνωση τους ότι δεν νοιάζονται για την άρση της ασυλίας της Κασιμάτη αλλά να στραφούν εναντίον της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής εκπροσώπησης  των αστυνομικών με ψέματα και ασυναρτησίες.

Αυτό γίνεται για δυο λόγους πρώτον ,για να ικανοποιήσουν τον εγωπαθητικό χαρακτήρα τους και δεύτερον να δικαιολογήσουν την συνδικαλιστική τους ανυπαρξία.

Μεγάλο συνδικαλιστικό όργανο δεν σε κάνει ο αριθμός των τηλεοπτικών εμφανίσεων αλλά οι συνδικαλιστικές σου δράσεις και η συμμετοχή των μελών σου σε αυτές.

Με μια γρήγορη ματιά στην σελίδα του ΣΕφεαα θα διαπιστώσει κανείς ότι οι 2-3 ανακοινώσεις που βγάζουν το μηνα ,αν βγάζουν, αφορούν κηδείες, μνημόσυνα αδικοχαμένων συναδέλφων στην  καλύτερη  των περιπτώσεων και πωλήσεις ανθο-ιαμάτων του Άγιου όρους στην χειρότερη. Αναφορικά με την συμμετοχή των μελών τι να πει κανείς για ένα ΔΣ που εκλέγεται με την συμμετοχή στις διαδικασίες του, ποσοστού μικρότερου του 20% των μελών του. 

Πρόσφατα βέβαια εφεύραν και την υποχρεωτική εγγραφή στο σωματείο χωρις καμία αίτηση  των εργαζομένων αφού έτσι αποφάσισαν και έτσι έγραψαν, 1500 ΕΦ, τους νεοπροσληφθεντες  ,χωρις φυσικά την σύμφωνη γνώμη τους. Φυσικά το ΑΕΑ άθελα του και εν αγνοία του συμβάλλει στην παράνομη οικονομική αφαίμαξη των φρουρών αφού η κράτηση γίνεται μέσω της μισθοδοσίας .Μιλάμε για 54.000 ευρω το χρόνο .

Δράσεις που είπαν και δεν έκαναν πολλές όλα αυτά τα χρόνια. Πρόσφατη και χαρακτηριστική η διαμαρτυρία με τα μπλε γιλέκα για τα αναδρομικά; που δεν έγινε ποτέ. 

Η σύσκεψη στο Αρχηγείο για την οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών εν οψη πανδημία που ήξεραν ότι θα γίνει και σύντομα .

Οι έκτατες μεταθέσεις των εφ το 2017 που δεν έγιναν ποτέ και ακόμα αναμένουν οι συνάδελφοι τις κινητοποιήσεις.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε! Γιατί δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε πολλοί…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10