Πέμπτη, 28 Μάιος 2020

«Λαβράκια» από τους φορολογικούς ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας

Σαρωτικούς ελέγχους για φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, το διάστημα 20 έως 24 Ιουνίου 2017 σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα από τους ελέγχους σε επιχειρήσεις στην Χαλκιδική διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:
* Σε ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
* Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση (4) αποδείξεων, (6) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
* Σε καφέ-μπαρ διαπιστώθηκαν η μη έκδοση (2) αποδείξεων, (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και να απασχολείται εργαζόμενος, που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
* Σε καφέ – πιτσαρία, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
* Σε εστιατόριο διαπιστώθηκαν (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
* Σε καφέ – μπαρ, διαπιστώθηκαν (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Ενώ στην Θεσσαλονίκη:
* Σε ίντερνετ – καφέ, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση (2) αποδείξεων, (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και εργαζόμενος να απασχολείται χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
* Σε ιντερνετ – καφέ, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση (2) αποδείξεων και (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
* Για τις παραπάνω παραβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

tipobet bets10