Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Έγκυος στο μήνα της η γυναίκα του αστυνομικού καταδίωκε την BMW – Ο οδηγός κατέφυγε στο ΑΤ για να σωθεί!!!

Σκηνές απείρου κάλους αλλά και αγριότητας εκτυλίχθηκαν τελικά στον Χολαργό, πριν από την κατάληξη με το επεισόδιο του πυροβολισμού από αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr και όπως εξιστορήθηκε το γεγονός από τους δύο εμπλεκόμενους (κατηγορούμενοι πλέον και οι δύο(, ο οδηγός της BMW προσπέρασε με επικίνδυνο ελιγμό από την δεξιά πλευρά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός, με οδηγό την έγκυο στο μήνα της σύζυγο του. Η γυναίκα, νοσηλεύεται με αιμορραγία σε νοσοκομείο.
Αρχίζει η καταδίωξη. Σε κάποιο σημείο, από τα περίπου 4,5 χιλιόμετρα που διήρκεσε η καταδίωξη, με την έγκυο σύζυγο πάντα στο τιμόνι, το καταδιωκόμενο όχημα, μπλοκάρεται αλλά ξεφεύγει. Στο δεύτερο σημείο που παγιδεύεται μεταξύ ενός προπορευόμενου οχήματος και την καμικάζι έγκυο, να αποκλείει τη διαφυγή, ο αστυνομικός κατεβαίνει από το όχημα και αρχίζει τα … γαλλικά. Έντρομος ο οδηγός της BMW (επιπλοποιός στο επάγγελμα) κάνει όπισθεν, πατάει ελαφρά στο πόδι τον αστυνομικό και χτυπά το αυτοκίνητο τους και με ένα νέο ελιγμό αποπαγιδεύεται. Τότε είναι που το στέλεχος της δίωξης ναρκωτικών πυροβολεί δύο φορές.
Πληροφορίες δε σημειώνουν ότι η βολίδα εποστρακίστηκε και καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού! Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους αδιάφθορους για το αν κατάλαβε τί έκανε, φέρεται ν’ απάντησε πως εκείνη την ώρα ήταν εκτός εαυτού.
Το σκηνικό της παράνοιας ολοκληρώθηκε, όταν ο οδηγός κατέφυγε στο τμήμα του Χολαργού, παράτησε το όχημα του και μπήκε τρέχοντας στο κατάστημα ζητώντας βοήθεια για να σωθεί. Ο αστυνομικός υποστηρίζει πως στη διάρκεια της καταδίωξης επικοινώνησε με το κέντρο της άμεσης δράσης, ζητώντας βοήθεια για την ακινητοποίηση του οχήματος. Μένει ν’ αποδειχθεί.
Αδιανόητος ο τραγέλαφος, με αφετηρία μια αντικανονική προσπέραση, πλούσιο υβρεολόγιο και σκηνές που προσβάλουν εαυτούς και αλλήλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10