Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020

Στείλτε μας τα σχόλια ή τις καταγγελίες σας στο info@policepress.gr

Νέα σύλληψη, στο Ρέθυμνο, για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα 39 ετών, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησαν το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί στους Αρμένους Ρεθύμνου Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σε βάρος του είχε εκδώσει ένταλμα ο ανακριτής Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «policepress.gr» οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη αξιοποιώντας δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο της μάντρας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπου κρατούνταν όμηρος πριν την απελευθέρωσή του ο επιχειρηματίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δακτυλικά αποτυπώματα του συλληφθέντος έχουν βρεθεί και σε καλύμματα που είχαν προστεθεί στα παράθυρα του δωματίου, έτσι ώστε να αποκλειστεί η ορατότητα προς τα μέσα.

Ο 39χρονος, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Τετάρτη, ενώ τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι δεν είναι Κρητικός.

Όπως έχει γράψει και παλαιότερα το «policepress.gr», οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πολύκροτη απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη συνεχίζονται, ακόμη και σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Τέλος, είναι πολύ πιθανό μετά τον 39χρονο να ακολουθήσει ένας νέος κύκλος συλλήψεων ατόμων για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις για συμμετοχή τους στην απαγωγή του ισχυρού άνδρα των «Πλαστικών Κρήτης».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

tipobet bets10