Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019

Καλλιακμάνης – Κορομηλάς στον Σπίρτζη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, είχαν το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και το μέλος του Δ.Σ., Νίκος Κορομηλάς, για το ζήτημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που αφορά φυσικά και τους αστυνομικούς.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής
Ο κ. Υπουργός τόνισε στον Πρόεδρο της Ένωσης και το μέλος του Δ.Σ. ότι βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ για τη διευθέτηση του ανωτέρω θέματος που αφορά γενικά τους ένστολους. Άλλωστε όπως δήλωσε η συμβολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της Τάξης και της Ασφάλειας στους σταθμούς αλλά και γενικότερα του Έλληνα πολίτη που χρησιμοποιεί για την καθημερινή μετακίνηση του τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η κατεύθυνση στην οποία κινείται το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών είναι η κατάθεση συγκεκριμένης τροπολογίας που θα επιλύει οριστικά το εν λόγω ζήτημα. Αναμένουμε την τροπολογία έτσι ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα χωρίς περαιτέρω έμμεσες μειώσεις στους μισθούς των Αστυνομικών. Ο Πρόεδρος της Ένωσης νοτιοανατολικής έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο θέμα της μετακίνησης των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών καθώς και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν εκεί λόγω του ότι είναι η πιο απομακρυσμένη Διεύθυνση από το κέντρο της Αθήνας.

Αναμένουμε επιτέλους την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τη μετακίνηση των εργαζόμενων Αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς αφορά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι Υπηρεσιών που υπάγονται στην περιφέρεια της Ένωσής μας.