Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019

Θεατρική παράσταση και δωράκια για τα παιδιά αστυνομικών

Την ευκαιρία να απολαύσουν μία πολύ όμορφη παιδική θεατρική παράσταση θα έχουν τα παιδιά των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο Τύπου

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της σύσφιξης και ενδυνάμωσης των συναδελφικών και συνδικαλιστικών δεσμών, συνδιοργανώνουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» για τα παιδιά των μελών μας, την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 12:00 στο Θέατρο Ριάλτο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (Κυψέλης 54 – Κυψέλη).

Η παιδική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης» μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με τη μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε (5) διαφορετικές ιστορίες, με ταυτόχρονες εναλλαγές πενήντα επτά (57) ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών. Μετά το πέρας της παράστασης ο Αϊ Βασίλης θα προσφέρει πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά με γλυκίσματα και κασετίνες με χρώματα για να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εκεί θα είναι τα ξωτικά προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και να φωτογραφηθούν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προσκλήσεις θα διατίθενται δωρεάν από τα γραφεία των δύο Ενώσεων :
-Ένωση Αξιωματικών Αττικής (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα, 4ος όροφος)
-Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα, Δ.Α.Ν/Α.Α., 2ος όροφος)

από Τρίτη 21/11/2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00